Szépségverseny

2022.01.27. 17:30

Tavalyi Tündérszépünk idén újra megpróbálja, nevezésre biztatja a többi hölgyet is

Vicsik Tünde, a Tündérszépek 2021 versenyzője akkori bemutatkozásában szerepelt, hogy Dunaföldváron érettségizett, ott is él, húszéves, és a kecskeméti egyetem hallgatója. Elmondta, hogy leginkább a családja biztatására jelentkezett a versenyre. Tünde százötven­nyolc centiméter magas, kedvenc étele a palacsinta, kedvenc itala a tea.

Brunner Mónika

Vicsik Tünde tavaly már jelentkezett a versenyre Fotó: Mártonfai Dénes

– Úgy tervezem, hogy 2022-ben is jelentkezem a versenyre, és biztatom azokat, akik még gondolkoznak, mert senki nem veszít vele semmit. Ezzel a versennyel szinte csak nyerni lehet – mondta lapunknak Tünde, hozzátéve, a Tündérszépek versenynek köszönhetően sok embert ismerhetett meg és sokan megismerték őt is. 

– A 2021-es verseny óta többen megkerestek, hogy szeretnének velem fotózni, illetve úgy érzem, hogy az elmúlt egy évben nagyobb lett az önbizalmam, amit a fotózásoknak is köszönhetek. Tudom, hogy ha továbbjutottam volna a megyei válogatón, akkor még több felkérést kaphattam volna. Ebben az évben pedig az a célom, hogy a tavalyi tapasztalataimat felhasználva tovább tudjak jutni legalább a regionális válogatóba – mondta. 

Érdemes tehát megfontolni, hogy a lányok, hölgyek beadják jelentkezésüket a Tündérszépek 2022 versenyre, hiszen a Mediaworks Hungary Zrt. továbbra is biztosítja a lehetőséget a szépség­iparba vágyóknak, mindazoknak, akik úgy érzik, hogy az életük kiteljesedhet ebben a világban. 

A kiadónknak ismert neveket sikerült megnyernie, akik mindenben támogatják majd azokat, akik még kezdők ezen a pályán. 

Szabó Orsi, 2021 Tündérszépe a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary lesz. 

Tehát ha eddig csak álmodozott valaki arról, hogy megmutassa a szépségét a világnak, továbbá szeretné Tolna megyét képviselni a fináléban, ha szeretne betörni a média világába vagy a szépségiparba, akkor ne habozzon, itt a nagy lehetőség: nevezzen mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatosan tart. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában