Tündérszépek

2022.01.28. 19:10

Tippeket adunk a tökéletes fotósorozathoz

A legtöbb lány fotózást kér, amikor a Tündérszépek szépségversenyre jelentkezik. Ezt mi profi fotóssal biztosítjuk is nekik, de a jó képekhez mindez nem elég: a lányoknak több dologra is érdemes odafigyelni.

TEOL.hu

A Tündérszépek tavalyi közönségdíjasa, Csontos Petra is élvezte a fotózást. (Fotó: TEOL)

Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy a fotózáson a legjobb formádat hozhasd:

Pózolás gyakorlása. Erre érdemes már otthon odafigyelni, vagyis találni kell egy olyan testtartás, ami a legelőnyösebb számunkra. Az arcmimika mellett a végtagok és az ujjak beállítását is gyakorolni kell. Ha még nem jártál ilyen jellegű fotózáson, akkor mindenképp érdemes modellek képeit nézegetni, hátha átvehetünk tőlük olyan mozdulatokat, amelyek nekünk is jól állnak.

Pihenés. A szépség egyik alappillére a kipihent szervezet, hiszen arcunkon és szemünkön minden meglátszik, az is, ha előző éjszaka keveset aludtunk. Amennyiben kialvatlanok vagyunk, idegesebbek leszünk a megszokottnál, ez pedig jócskán rombolja teljesítményünket.

Frissen mosott haj és leradírozott arc. A fotósok és profi modellek is egyetértenek abban, hogy e két szépségápolási tipp szinte követelmény egy sikeres fotózáshoz. A hajmosás talán egyértelmű, de a fotózást megelőző éjszakára érdemes átradíroznunk az arcunkat is. Nem árt, ha hozol magaddal némi alapozót, hogy az arc csillogását - a fotós úgyis azonnal kiszúrja - el lehessen tüntetni.

Fotósunk, Mártonfai Dénes mutatja a képeket a későbbi győztes Katona Henriettának (Fotó: TEOL)

Tilos a borotválás, gyantázás közvetlenül a fotózás előtt. Mindezek bőrpírt, rosszabb esetben pedig sebeket hagyhatnak a testen. A megfelelő szőrtelenítéshez a szakember egyébként mind a gyantázást javasolják, de semmiképpen sem a fotózást megelőző napon.

Kényelmes öltözet. Mindennél fontosabb, hogy olyan ruhadarabokban jelenj meg, ami stílusos, de mégis jól érzed magad benne. Fontos, hogy ne legyen túl szoros, mert ez egyrészt kényelmetlen, másrészt nyomot hagyhat a bőrödön. Egy további tipp: érdemes testszínű fehérneműt választani.

+1 tipp: Ha eddig gondolkodtál rajta, ne habozz tovább! Töltsd ki a jelentkezési lapot mielőbb a tunderszepek.hu oldalon, hiszen a megyei fordulóba már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben. Ne habozz, jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában