Nevezés

2022.01.22. 19:00

Tündérszépek: ők már megtették az első lépést

Kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. negyedik alkalommal hirdette meg szépségversenyét.

TEOL.hu

Zengay Zoé (balról), Rostás Laura és Fenyősi Cecília az elsők között nevezett a Tündérszépek idei versenyére (Beküldött fotók)

A Tündérszépek 2022 megyei fordulójára december óta várjuk a 18-29 év közötti, Tolna megyei lakhellyel rendelkező vagy innen elszármazott hölgyek jelentkezését. Miután hamarosan indulnak a fotózások - persze saját képekkel is versenybe lehet szállni -, ezért nem árt mielőbb leadni a nevezést a Tündérszépek oldalán.

A siker felé vezető út egy jelentkezési lap kitöltésével és három fotó elküldésével kezdődik. Az első „lépést” már több fiatal Tolna megyei hölgy is megtette, közülük most hármat mutatunk meg olvasóinknak - természetesen az ő hozzájárulásukkal. A 18 éves Rostás Laura Simontornyáról, míg a 19 esztendős Zengay Zoé és a 26 éves Fenyősi Cecília Szekszárdról nevezett a Tündérszépekre. 

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában