Ki lesz a régió legszebbje?

2022.02.28. 23:59

Elindult a verseny, ismét lehet osztani a szíveket a Tündérszépeknek!

Az idei szépségversenyen – ahogy korábban, úgy most is – olvasóink is dönthetnek a továbbjutásról. Értékeléseikkel ráadásul nem csak kedvenceiket segíthetik, hanem még nyerhetnek is.

TEOL.hu

Illusztráció: Shutterstock

Elindult idén is a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melyben ezúttal újítottunk, egyből régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Baranyában, Somogyban és Tolnában. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunkon, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

A négy továbbjutó egyike a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a döntőbe jutásért. Az értékelést leadó olvasók nyereményjátékban is részt vehetnek.

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét –, annak március 22-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A győztes versenyzőre egzotikus álomutazás vár, de további értékes nyeremények is gazdára várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában