Ingatlanajánló

2022.04.30. 15:40

Három lakás, két üzlethelyiség Szekszárdon: elég lesz?

Vagy ahogy a piacon szokták kérdezni: maradhat? Persze ki ne szeretné halmozni az élvezeteket, akár ingatlanvásárláskor is? Jöjjön egy 220 nm-es ajánlat, sok-sok aprósággal és kattintást érően tálalt hirdetési fotóval!

Ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Tolna megye, Szekszárd Újvárosi részén, fő utcán eladó egy helyrajzi számon szereplő családi ház, melyben 3 külön bejáratú lakás és két üzlethelyiség található. 467 nm területen 270 nm-es beépítettség, melyből 220 nm a hasznos alapterület jelenleg, ez a későbbiekben még akár bővíthető is. Lakások alapterülete: 30 nm, 38 nm és 73 nm. Két külön, utcáról nyíló üzlet: 25 nm és 53 nm. A helyiségek mind gáz-konvektorral fűtöttek.

Két lakás emelet ráépítéssel készült, a harmadik földszinti. Minden résznek van saját kialakított vizesblokk része is, fürdővel, konyhával. Közös belső, zárt udvarról nyílnak a lakások, mely növényekkel, ásott kúttal ellátott. Az egyik emeleti lakásban már új, szigetelt, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az ingatlannak saját pincéje is van, mely nem a ház, hanem az udvar egy része alatt húzódik, stabil, tárolásra kitűnően alkalmas. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában