Ingatlanajánló

2022.06.26. 15:41

Varsád-deluxe: Tóparti álomvilla Szekszárdól nem messze eladó!

Csodálatos luxus ingatlant kínálnak eladásra Varsádon, a tóparton. Már önmagában a környezet is csodás, de a házbelsőt elnézve a jelenleg itt élők igazán jól bántak a házzal! Szerelem első és sokadik látásra!

Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazar.hu

„Természetközeli, biztonságos, jó közlekedéssel rendelkező ingatlant keres? Szeretném figyelmébe ajánlani ezt az eladóvá vált luxus ingatlant, mely közvetlen egy tópartján helyezkedik el. Erdővel körülvett, saját magánúton közelíthető meg, és pazar panorámával rendelkezik. Az M6-os autópályától a távolság mintegy 20 kilométer. 

Fotó: Ingatlanbazar.hu

Az ingatlan igazi ritkaságnak számít, tölgyfa-erdővel körbevett, 12000 m2-es területen elhelyezkedik el. A lakóingatlan 780 m2-es kétszintes épület, ami egy magántulajdonban álló hatalmas tó partján fekszik. A főépület körül több építmény – pince, fatároló/műhely, grillező helyiség, fedett kutyakennel, a kerti részen üvegház – található.

Fotó: Ingatlanbazar.hu

 Az épület 2011-ben épült a kiszolgáló terekkel együtt, a legmodernebb minőségi anyagokat felhasználva. [...]” 

Fotó: Ingatlanbazar.hu

További részletek és gyönyörű beltéri fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában