Ingatlanajánló

2022.08.21. 09:30

A hét háza: hangulatos terek és egy csodás kályha Újdombóváron

Az egyedi stílusban épült, 280 nm-es családi ház hirdetésére a nyitó képen látható kályha miatt kattintottunk. Aztán jöttek sorra a kellemes meglepetések Újdombóváron…

TEOL

“Dombóváron, az Újdombóvári városrész központjához közel, eladásra kínálom ezt a 702 m2-es telken, egyedi stílusban épült, 2 szintes, összesen 280 m2-es, 2 generációs családi házat üzlethelyiséggel. A ház emeleti szintje 111 m2, melynek teljeskörű felújítása az elmúlt években megtörtént.

A házba 3 bejáraton keresztül is bejuthatunk. A földszinti lakrész 169 m2-es, melyben egy, előszoba, 48m2-es nappali-étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, dolgozó szoba, hálószoba, nagy garázs, raktár, és az utca felőli bejárattal egy jelenleg fodrászatként üzemelő üzlet (saját mosdóval) található. A nappaliból egy hangulatos, fedett teraszra juthatunk ki. 

A ház alatt egy hatalmas, akár külön lakrész/műhely kialakítására is alkalmas hatalmas pince van, amely a jelenleg raktárként használt helyiségből közelíthető meg. Az igényesen felújított 111 m2-es emeleti szinten 4 hálószoba, nappali, konyha, étkező és tágas fürdőszoba található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában