Ingatlanajánló

2022.08.06. 18:03

Édes élet Bonyhádon az Ifjúsági park szomszédságában?

Hangulatos, tágas és némi kényeztető extrákkal is ellátott családi ház keresi új tulajdonosát Bonyhádon! A 260 nm-es ingatlan ára kedvező, a hirdetési fotók pedig magukért beszélnek!

„Bonyhádon az Ifjúsági park szomszédságában, csendes zsákutcában megvételre kínálok egy jó állapotú, hangulatos nagy családi házat 669m2-es telken. Az ingatlan 1985-ben épült porotherm téglából, 4 szintes, 260m2-es lakótérrel. A ház akár több generáció együttélésére is alkalmas hiszen több bejárattal rendelkezik és szintenként található fürdőszoba és wc. 

Az alsó szinten kazánház, pince, 2 egyéb helység, földszinten tágas és világos amerikai konyha-nappali, tusoló wc-vel, speiz, erkély, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba, wc, 2 erkély, garázs, míg a tetőtérben 2 szoba, fürdő+wc található! A házban központi fűtés van gázkazánnal szerelve.

 

Az ingatlant tulajdonosai folyamatosan karban tartják és újítják ennek köszönhetően jó állapotú. 2006-ban történt egy nagyobb felújítás: nyílászárók teljes cseréje hőszigetelt műanyagra (redőny+szúnyogháló), hideg – meleg burkolatok cseréje, villanyvezetékek részben cserélve, minősági fa konyhabútort építettek be hozzá illő előszoba bútorral és étkező szettel (vételár tartalmazza), homlokzat 5 cm-es hőszigetelése és színezése. Az udvar hangulatos, erdősáv öleli körül mely állandó árnyékot biztosít a lakóknak a meleg nyári napokon is. 

Ár:75Mft. Extrák: szauna (6fő,tusolóval), klíma, elektromos kapu és garázskapu.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában