Ingatlanajánló

2022.08.28. 15:15

Ha nem fél a munkától, ez a bátaapáti ház főnyeremény lehet az ön számára!

A mindössze 16,5 millió forintért kínált, műemlék jellegű homlokzattal bíró ház gyönyörű helyszínen várja új, dolgos kezű tulajdonosát. A felújítás, korszerűsítés ugyan megkezdődött, de még lesz munka bőven az ingatlannal. Egy biztos, a bátaapáti szépség megújulva jóval többet ér majd jelenlegi áránál!

TEOL (Ingatlanbazár.hu)

Forrás: Ingatlanbazár.hu

„Tolna megye, Bátaapáti központjában, festői környezetben eladó 528 nm területen lévő 74.2 nm-es lakóterületű, vegyes falazatú családi ház. A ház homlokzata műemlék jellegű. Az ingatlan felújítandó állapotú. Jelenlegi tulajdonosa elkezdte a felújítást, de befejezésre vár. A szobák betonozása elkészült, 3 rétegű vízszigeteléssel. Gázüzemű kombikazán biztosította volna a fűtést, melynek kiépítése már elkészült, kiállások megvannak. 

Egy központi fűtési osztó-gyűjtő egységgel, 6 db hőleadó fűtési előre menő oldali csatlakoztatása biztosított hőszigetelt alapvezetékkel. Vízlágyító berendezés rákötésének is adtak lehetőséget a mosókonyhában. A padlóban való elvezetése úgy került kialakításra, amerre a lakók járnak ott padlófűtés érzetet biztosítson. A házban fatüzelésű kandallóval való fűtés is lehetséges. A házon már nyílászárók cseréje is megtörtént. A házban minden közmű megtalálható: víz, villany, gáz, csatorna. A gázórát kihasználatlanság miatt a tulajdonos elvitette átmenetileg. 8 éve teljes tetőcsere történt. Az udvaron át egy csendes kispatak csordogál, minimális vízfolyás jellemző. Ajánlom akár hétvégi háznak vagy lakóháznak. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában