Ingatlan

2022.09.03. 16:00

Panellakás luxuskivitelben 33,5 millióért eladó Pakson!

Egy 57 nm-es, Paks lakótelepén kínált, eladó otthon kapcsán egyértelművé vált, ez a fajta lakhatás ma már nem olyan, mint amit anno a Szomszédokban láttunk. Hófehér, letisztult vonalak, élhető terek, korszerű dizájn: íme egy 33,5 milliós panellakás!

TEOL

Forrás: Ingatlanbazár

„Felújított, esztétikus, kényelmes lakást kínálunk eladásra Paks lakótelepén. A dinamikusan fejlődő Atomváros centrumától csupán néhány percnyire, csendes, kertvárosias hangulatú környezetben álló társasház az 1980-as években épült, környezete pedig az azóta eltelt évtizedek során egyre épültszépült. 

Forrás: Ingatlanbazár
 

A ház negyedik emeletén található, 57 nm-es lakás a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során az elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, felújították a víz- és elektromos vezetékeket, valamint a fűtésrendszert. A lakóhelyiségeket esztétikus laminált padlóval, illetve járólappal burkolták. 

 

A rendkívül tágas nappalihoz két kisebb hálószoba, világos konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A klimatizált lakásba a kábeltévét, vezetékes telefont és internetet is bevezették. A távfűtéses, szigetelt ingatlan rezsi költségei rendkívül kedvezőek, a záró szint pedig csendes, békés pihenést biztosít az itt élők számára. [...]” 

Forrás: Ingatlanbazár
 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában