Internetes keresés

2022.09.12. 18:10

Regöly felkerült Magyarország szextérképére

A legnagyobb magyar szexpartner kereső oldal - a Google adatai segítségével - utánajárt annak, hogy az elmúlt egy évben mely hazai városokban, falvakban kerestek legtöbbször a szexre az interneten. Az idén szinte csak 10.000 fő alatti települések kerültek fel a tízes listára. Köztük van a Tolna megyei Regöly is.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Úgy tűnik, a bezártság korszakán már túljutottak a városokban élő, izgalmakra vágyó társkeresők és könnyebben megtalálták a való életben a lehetőségeket a vágyaik kielégítésére, mert ezúttal a tízes listára szinte csak olyan települések kerültek fel, melyeknek 10.000 fő alatti a lakossága.

A tavalyi első helyezett Nagykőrös (ahol nagyjából tizenkétszer többen élnek, mint az idei győztes községben), ezúttal a top tízbe sem fért. A legelőkelőbb helyen idén a mindössze 1895 lakosú Farád végzett. Tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Győr-Moson-Sopron megyei község lett az idei nyár pornófővárosa.

A dobogóra két alföldi város tudott még felkapaszkodni, így az első helyezetten kívül Jászapáti és Jászkisér mutatta a legtöbb érdeklődést a felnőtt tartalmak iránt a kelet-magyarországi régióból. Nem sokkal maradt le mögöttük Regöly sem: a mindössze 1100 fős Tolna megyei település – amely lakosságszámát tekintve a legkisebb a Top10-ben – az előkelő ötödik helyre futott be a pornófogyasztók listáján. 

Országos szextérkép. (Forrás: szexrandi.hu)

A legszexéhesebb városok közé még Sárbogárd és Dévaványa került fel, míg Budapest ezúttal sem fért be az első tízbe. Bár valószínűsítjük, hogy a fővárosiak is szívesen merülnek el a netes erotikus tartalmakban, ugyanakkor több lehetőségük van kielégíteni vágyaikat a való életben.

További érdekesség, hogy az elmúlt egy évben a bulvár tartalmak mozgatták meg legjobban a neten kutakodókat, így a szex szóhoz legsűrűbben társított kifejezések az Azahriah és Ferenczi Kamilla videója volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában