TV-ajánló

2022.10.24. 20:26

Libabőr: a hideg kiráz

Kerek egy hét és itt a Halloween. Az utcán sétálva egyre több háznál láthatunk igen kreatív Halloween-i dekorációkat, tökfaragványokat.

TN

Képünk illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Persze Magyarországon sokan nem kedvelik a pogány kelta ünnepet, de az ijesztgetésnek és a tökfaragásnak – az évnek ennek az időszakában – hagyománya volt már a huszadik században is. Akárhogy is legyen, ha hangolódni szeretnénk erre a rémisztő időszakra, vagy csak egy könnyed horrorra vágyunk, a megoldást a Libabőr című film jelentheti.

Az alkotók fantáziája szinte szárnyalt a kalandos horror vígjáték megalkotásánál, és a szereplők kiválasztásáért is csillagos ötös jár a rendezőnek, ugyanis a főszereplő nem más, mint maga Jack Black. 

A sztori bár kissé elcsépeltnek tűnik – új srác, új városba költözik és szerelmes lesz – mégsem az. Zach Cooper (Dylan Minnette) egy tinédzser, aki tényleg új helyre költözik, ám amikor megismerkedik a gyönyörű szomszéd lánnyal, Hannah-val (Odeya Rush), kiderül, hogy a lány titokzatos apja kiadott egy híres könyvsorozatot, a Libabőrt, vagyis ő a népszerű horrorszerző R. L. Stine (Jack Black). Stine elég furcsán viselkedik – saját képzeletének foglya –, ugyanis a szörnyek, amelyek a könyveit híressé tették, valóságosak. Az író azzal védelmezi a világot, hogy a könyveibe zárja őket, amiről Zach mit sem sejt. Véletlenül kiszabadítja a szörnyeket a kéziratokból, amik uralni kezdik a várost. Így aztán Stine-on, Zach-en, Hannah-n és Zach barátján, Champ-en (Ryan Lee) múlik a világ sorsa.

Viasat3, Libabőr, hétfő 23:30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában