TV-ajánló

2022.11.03. 14:40

Bevásárlóközpont parkolójából raboltak el egy tinédzser lányt

Minden szülő rémálma, hogy valami baj történik a gyermekével.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Mindegy, hogy betegségről vagy balesetről hall az ember, a legtöbbekből szorongást vált ki a tény, hogy ez a rossz dolog az ő szeme fényével is megtörténhet. Az egyik ilyen szörnyűség, ha elrabolnak valakit, pláne egy gyereket, aki megvédeni sem tudja magát. 

Jordan Turner (Halle Berry) munkája életbevágóan fontos, hiszen egy segélyhívó központ operátoraként dolgozik. Nap mint nap vészhelyzeteket kell megoldania, hiszen sokszor olyanok hívását kapja, akik életveszélyben vannak. Egy ilyen szituációt megoldani pedig végtelenül stresszes feladat, hiszen a vonal végén általában egy halálra rémült, életéért küzdő embertársa van.

Sajnos Jordan is csak egy ember, ezért amikor végzetes hibát ejt, úgy érzi nem folytathatja tovább munkáját. Befut azonban egy hívás, ami megváltoztat mindent. Bajba került egy tinédzser lány, akit elraboltak. Casey-t egy őrült férfi rabolta el egy bevásárlóközpont parkolójából. A lány folyamatosan tartja a kapcsolatot Jordannel, azonban nem tudja sem ő, sem a rendőrök bemérni a helyzetét. Tovább nehezíti dolgukat, hogy a férfi menetközben autót is cserél.

Casey szerencséjére Jordan rájön, hogy összefüggésben van a mostani eset egy korábbi esettel, ezért kénytelen lesz szembenézni a sorozatgyilkossal. Vajon sikerül megmentenie a lányt?

Viasat3 November 3. 21:00-kor: A hívás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában