Ingatlan

2022.11.26. 16:00

Igényes vendéglátó egység eladó 290 millióért Tamásiban

A Bisztró 65 néven ismert, igényesen berendezett vendéglátó egység 290 millió forintért került ki a megyei ingatlanpiacra. Ha nem ismerte eddig, mindenképp nézzen szét velünk Tamásiban a szemet gyönyörködtető helyen!

TEOL

Fotó: Ingatlanbazár

„Tolna megyében, Tamásiban, 294 m2-es étterem-konyha-bár eladó. Az ingatlan a település északi részén, közvetlenül a főútvonal mellett, kiválóan megközelíthető, a környező infrastruktúra és az elhelyezkedés miatt forgalmas kereskedelmi és ipari övezetben található. 

Fotó: Ingatlanbazár

A 910 m2-es telken található 201 m2-es étteremhez tartozik egy 39 m2-es különálló, akadálymentes WC-vel ellátott épület, ami tankonyhaként, pizzasütőként működtethető, valamint összesen 109 m2 terasz, ami egyrészt az épület előtt, másrészt az udvaron terül el fedett és nyitott kivitelben. 

Fotó: Ingatlanbazár

Az étterem és kiszolgáló terei egyedi belsőépítészeti megoldásokkal készültek, igényes, kreatív berendezéssel. Az ár tartalmazza a berendezési tárgyakat, a konyhatechnológiát és minden elemet, ami a tulajdonosváltást követően a létesítmény folyamatos üzemét biztosítja. Az új állapotú vendéglátóhely 1980-ban, ytong téglából készült épülete 2 éve teljeskörűen fel lett újítva, AA++ energetikai besorolású, korszerűen felszerelt. 

Fotó: Ingatlanbazár

A falak és az aljzat szigeteltek, a tetőn hővisszanyerős szellőztetők, 3 rétegű műanyag nyílászárók, 12 kW napelem (22 kW-ra bővítés + H tarifa előkészítve), 3 hőszivattyú, ipari áram (3x63A). A saját területen található parkolóhelyeken kívül további öt közterületi parkolóhely került megváltásra. 

Fotó: Ingatlanbazár

A vendéglátóhely jelenleg is üzemel. Az ingatlan kiváló lehetőség az üzlet továbbvitelére vagy befektetési célú átvételére, bérbeadására, akár a jelenlegi Tulajdonos visszabérlésével. [...]”

Fotó: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában