TV-ajánló

2023.01.25. 13:15

Black Adam elszabadul

B. M.

Dwayne Johnson. Fotó: Shutterstock

Fotó: Tinseltown

A Black Adam című film arról az azonos nevű antiszuperhősről szól, akinek valódi neve Teth vagy Theo Adam, a karaktere pedig amerikai képregényben tűnt fel először 1945-ben. A történet szerint rendelkezik az istenek ősi hatalmával, és több ezer év után kiszabadul a sírhelyéről. Képregényes fennállásának első hatvan évében határozottan gazember volt. 

A filmbéli alkotás főszereplője Dwayne Johnson amerikai színész, aki egyik interjújában elmondta, hogy büszke a filmben végzett munkájára, valamint köszönetet mondott a rajongóknak, akik támogatták, hogy létrejöhessen ez a mozi. Hozzátette: mindig óriási hálával, alázattal és szeretettel tekint majd vissza a rajongók reakciójára Black Adam iránt, és úgy érzi, remekül teljesítettek. 

Dwayne John­son színészi karrierje legmagasabb fizetését kapta ezért a szerepért, az elérhető adatok szerint huszonkét és fél millió dollárt, amely átszámolva jelenleg több mint nyolcmilliárd forintnak felel meg. A szamoai származású amerikai színész-testépítő-pankrátor, becenevén The Rock (A szikla), édesapja nyomdokain lépdelt be Hollywoodba. Apja, Rocky John­son, az első fekete bőrű pankrátor volt, aki a World Wrestling Entertainment kötelékében versenyzett 1964-től egészen 1991-es visszavonulásáig. 

Black Adam, HBO, 20.00 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában