Ingatlanajánló

2023.01.08. 15:00

Eladó az 1970-es évektől üzemelő, szekszárdi Májer Borozó

Az 50 nm-es pince és az évente 500-600 liter bort hozó terület ára 49,9 millió forint. Következzenek a Májer Borozó és a szőlő részletei, persze képekkel!

TEOL / Ingatlanbazár.hu

Forrás: ingatlanbazár

“Tolna megye, Szekszárdon a város északi részén, a Palánki-hegyen a 6-os útról jól megközelíthető helyen eladó a 1970-es évektől üzemelő Májer Borozó. A nagyon hangulatos pince és a nyáron üzemelő terasz a város felől is könnyen megközelíthető. Az idelátogató vendégeknek különleges gasztronómiai élményben lehet részük. Egyedi eljárással készült, több évig fahordóban érlelt könnyű, gyümölcsös érmes vörösborok többféle választékban 93-as évjárattól, valamint borkorcsolyák, sajttálak várják a vendégeket.

A nagyrészt kékfrankos telepítésű szőlőt csepegtető rendszerrel látták el. A szőlőn kívül több gyümölcsfa is ontja magából termését (dió, cseresznye, mandula). A csemege szőlő vegyes fehér (tramini, muskotály). Évente 500-600 liter bor készíthető a termés mennyiségtől függően. A telken áll egy 50 nm-es 2 szobás tanya, melyhez egy 35 m hosszú pince csatlakozik.

A pince végében egy 25 nm-es téglából kirakott borozót alakítottak ki 30 személy részére , a ház előtti nagy terasz 50 ember kiszolgálására alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik egy 12 nm-es szőlőfeldolgozó, egy vizesblokk melyben a női- férfi wc, valamint mosdó van. A telekhez egy 18 nm-es mobil garázs is tartozik. 

Az ingatlanhoz géppark is tartozik: 1 db bogyózó, 2 db háti motoros permetező, 2 db nagyteljesítményű fűkasza. Az épületeket riasztóval szerelték fel. Víz, szennyvíz, villany a házban, gáz az utcában került bekötésre. Az ingatlanhoz tartoznak még 200 hl bor tárolására alkalmas tartályok, kádak, fahordók, valamint 100 hl kiváló kékfrankos vörös bor is. A telek alsó Bor utca felőli 1500 nm-es része építési teleknek minősül!! Ide akár egy új lakóházat is építhet az új tulajdonos! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!