Emberi kapcsolatok

2023.01.07. 08:07

Tari Annamária tart előadást Szekszárdon

Tari Annamária pszichoanalitikus, pszichoterapeuta tart előadást január 19-én, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szekszárdi képzési központjában.

TEOL

Forrás: MCC

Az online tér hatalma és a családi élet …a XXI. században címmel újabb szakmai eseményt szervez a szekszárdi MCC képzési központja. A meghívott előadó Tari Annamária pszichoanalitikus, pszichoterapeuta – tájékoztatott az MCC.

A XXI. század információs kora elhozta az emberek számára az állandó kapcsolatban állás lehetőségét, a szinte kezelhetetlen mennyiségű információt. Mindez elvezetett ahhoz, hogy a szeparációs szorongás elkerülése, a csend, az elmélyülés, a restaurációs leállások, mikor csak gondolkodunk, mélázunk, ábrándozunk – a múlt század cselekvéseinek tűnnek. 

Azonban a jól működő emberi kapcsolatok kialakításához alapfeltétel az érzelmek, az érzelmi intelligencia, az empátia, melyekhez az offline „gyakorlás” elengedhetetlen. Elhisszük-e, hogy az online tér felett mi gyakoroljuk a kontrollt, vagy a kutatóknak van igazuk, akik azt mondják a „pórázra kötött én” hozzászokik a támogatáshoz és egyre nehezebben engedi el azt... Változnak a családi élet és gyereknevelés problémái is, olykor jóval nehezebbnek látszanak. 

Mit kell megértenünk ahhoz, hogy jó kapcsolatban maradjunk?

Időpont: 2023. január 19. (csütörtök) 17:00
Regisztráció:  https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/tari-annamaria
Regisztráció határideje: 2023. január 17. (kedd)
Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár terem, 7100 Szekszárd, Szent István tér 10.
Előadók: Tari Annamária pszichoanalitikus, pszichoterapeuta
Facebook esemény: https://fb.me/e/3ON3vR3ah

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában