Köszöntés

2023.02.07. 15:41

Boldog névnapot kívánunk Rómeó és Tódor nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot minden ünnepeltnek!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk Rómeó és Tódor nevű olvasóinknak!

Forrás: Shutterstock

Február hetedikén Rómeó, Tódor ünnepli névnapját, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Richárd, Romuald, Trisztán nevű ismerőseiket is.

Rómeó eredete: olasz eredetű; jelentése: Rómába zarándokló. Rómeó jelentése: A Rómeó olyan személyiség kialakulását segíti, aki ugyan nagyon jó szervező, mégis nehezen összpontosítja erejét arra, hogy elérje céljait. Igényli a magas életszínvonalat és az anyagi javak felhalmozását. Barátságos, kedves modora sokak által kedvelt, szereti a társasági életet, partikat, összejöveteleket. Igyekszik mindig a társaság középpontjában maradni, amit kevesen bánnak. Nagyszerű előadóművész válhat belőle.

Tódor eredete: a Teodor rövidüléséből. Tódor jelentése: A Tódor név találékony, magát természetesen kifejezni képes személyiség kialakulását segíti. Akkor érzi magát leginkább elemében, amikor mások társaságában lehet, szeret táncolni, énekelni, szórakozni. Temperamentumos, idealista ember, erős érzelmekkel. Szeret a pillanatnak élni, az ahogy esik, úgy puffan elve alapján. Az egyhangúságtól és a korlátoktól kifejezetten szenved.

Boldog névnapot kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában