TV-ajánló

2023.02.06. 09:44

Columbo

TN

Illusztráció.

Helen Stewart szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, amit Martin Hollister, az Egyesült Államok hadseregének egyik hőse követ el. Bár Helen eleinte biztosan állítja mindazt, amit látott, amikor a jóképű katona udvarolni kezd neki, hirtelen elkezd bizonytalanul fogalmazni az esettel kapcsolatban. 

A sorozat főhőse, sok-sok néző kedvence, a tétovának tűnő, szinte mindig a háttérben maradó, a fegyver használatát, az erőszakot kerülő, s a bűnügyekben az apró bizonyítékok gyűjtésére, észérvekre alapozó rendőr. Ő a legendás Los Angeles-i nyomozó: az elmaradhatatlan ballonkabátjában, kopottas kocsijával megjelenő Frank Columbo hadnagy, aki mindig felteszi az i-re a pontot, azaz a gyilkossági ügyben a kulcskérdést: „Csak még valamit...” Mert ahogy ő maga is elmondja, ráadásul jellemzően a bűnügy elkövetőjének, lehet, hogy kullancs módjára levakarhatatlan, de ez a szakmája velejárója, ráadásul állhatatosságának, kitartásának és remek szimatának köszönhetően mindig lefüleli a majdnem tökéletes gyilkosságok elkövetőit. 

Esetenként még úgy is tűnik, hogy egyikkel-másikkal szimpatizál, ám Columbo nem téveszti szem elől a célt, és a nyomozás végén kattan a bilincs az elkövető csuklóján. 

Columbo – Holt tárgyak, Jocky TV, 21.05 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában