TV-ajánló

2023.02.03. 16:52

Megszólít az éjszaka

B. M.

A kép illusztráció.

A Megszólít az éjszaka című amerikai természetfeletti-rejtélyes filmet 2002-ben mutatták be Richard Gere és Laura Linney főszereplésével. 

A történet John Klein, a Washington Post riporterének (Richard Gere) az életét követi nyomon, aki boldog házasságban él a feleségével, ám sajnos elveszíti őt. Özvegy­ember lesz, aki nem tudja feldolgozni a tragédiát, ezért éjszakánként a házak között megjelenő szárnyas teremtmények titkait kutatja. Eközben reméli, hogy a munkája során talán újra kapcsolatba kerülhet a nejével. 

Richard Gere amerikai színész az idén augusztusban tölti be a hetvennegyedik életévét. Magánéletében nőfaló hírében állt, hiszen több ismert női sztárral hozták hírbe, például Elvis Presley volt feleségével, Priscillával, Kim Basingerrel, ám hivatalosan Cindy Crawforddal alkottak egy párt, akit 1991-ben vett feleségül. A házasságuk négy évig tartott.  Richard Gere 2002-ben újranősült, Carey Lowell modell-színésznőtől fia született. Tőle tizennégy év házasság után vált el. 

Végül 2018-ban feleségül vette Alejandra Silvát, egy spanyol aktivistát, akitől két fia született. Richard Gere buddhista, jár Nepálba, találkozik tibeti szerzetesekkel, a dalai láma aktív támogatója. Buddhista vallása ellenére nem vegetáriánus, mégis tévedésből gyakran említik a híres vegetáriánus sztárok között.

Megszólít az éjszaka – FilmMánia, 21 óra
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában