Párban szép

2023.02.14. 09:30

Vidám Valentin-napi társasjáték Pakson

A közelgő Valentin-nap apropóján idén első ízben szerveztek társasjátékot a paksi Csengey Dénes Kulturális Központban szombaton délután.

G. R.

Az intézmény korábban felhívást tett közzé közösségi oldalán arról, hogy olyan párok jelentkezését várja, akik szívesen részt vennének egy vidám, közös, szerelmesek napja előtti játékban. A felhívásra összesen hét pár jelentkezett, de a szervezők részéről egészen az utolsó pillanatig nagy volt az izgalom, hogy nem betegszenek-e le túl sokan a tervezett időpontra – tájékoztatott Fodor Melinda szervező. 

Képünkön a nyertes pár, Kremzner Bernadett és Vámosi Achilles (Fotó: Molnár Gy.)

Késő délután kezdődött, majd két és fél órán keresztül zajlott a program, amelyben ügyességi feladatok, sport, tánc, kirakós játék, dalfelismerés egyaránt szerepeltek. A párok a legelső ismerkedésnek szánt feladatot leszámítva végig együtt, saját párjukkal kettesben játszottak. 

Az első fordulóban, amikor még ismeretlen féllel kellett együttműködni, az ismeretlen férfiról vagy nőről azt kellett kideríteni, hogy a hölgyeknek melyik a kedvenc virágja, süteménye és itala, az urak pedig melyik focicsapatot, színésznőt és italt kedvelik a leginkább.

A legjobb eredményt elérő, első helyezett páros Vámosi Achilles és Kremzner Bernadett lett, akik egy szabadtéri fotózást és egy Valentin-napi vacsorát nyertek. A kellemes emlékek mellett valamennyi résztvevő egy ajándékkal is gazdagodott: a szervezők az összes párt meginvitálták ugyanis egy páros színházi előadásra a Csengey Dénes Kulturális Központba. Az elő-Valentin napi program olyan jól sikerült, hogy mind a szervezők, mind a vendégek egyetértettek abban, jövőre szeretnék folytatni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában