TV-ajánló

2023.03.28. 13:14

Indulhat is a kincsvadászat 

Nathan Drake-kel (Tom Holland) indulhatunk igazán izgalmas kincsvadászatra az Uncharted című moziban.

FEB

Antonio Banderas, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

Ugyan a 2022-es videójáték adaptációban egy teljesen más szerepben tűnik fel Tom Holland, mint az eddig megszokott Peter Parker, mégsem nagyon tud elvonatkoztatni a legtöbb néző a korábbi Pók­ember szerepétől. Remélhetőleg Holland nem tipizálta magát szuperhősként a Bosszúállók franchise-zal. 

A filmben igazi klasszisok szerepelnek, ami abból is jól látszik, hogy a mellékszereplők közt feltűnik Mark Wahlberg, Sully szerepében. Sophia Ali játssza Chloe-t, és Antonio Banderas játssza a rosszfiút – bár utóbbi már-már gagyinak mondható, csak egy átlag gonosztevő – Banderas-tól, azért jóval többet várna az ember. 

A történet több nézőpont szerint is – jellegéből adódóan – az Indiana Jones-filmekre hajaz, mégis van benne valami igazán eredeti, ami a fiatal, karrierjét kezdő Nathannek köszönhető. A sztori szórakoztató és kalandos, főhősünk még némi karakterfejlődésen is átmegy. Mindezt sok humorral és pár igazán ütős akciójelenettel megfűszerezve tálalják a filmkészítők. Összességében, aki könnyed szórakozásra vágyik némi csavarral, annak garantáltan jó szórakozást ígér a kalandfilm.  

Uncharted, HBO, 17.20 
 

Címkék#tv-ajánló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában