Szemtelenül Jó Otthon!

2023.04.01. 11:45

Plakátkészítő pályázatot hirdet az RHK Kft. és a TEIT

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (RHK Kft.) a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulással (TEIT) karöltve plakátkészítő-pályázatot hirdet Szemtelenül Jó Otthon! címmel.

TEOL

A kép illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Az RHK Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek, hiszen munkájuk legfontosabb alapelve, hogy a Magyarországon keletkező radioaktív hulladékot úgy kezeljék és helyezzék el, hogy sem most, sem a jövőben ne jelentsen veszélyt az emberi életre és az élővilágra.

Mindannyian tudjuk, hogy a háztartási szemét, amit nap mint nap termelünk, hatalmas mértékben szennyezi környezetünket, ezért erre muszáj megoldást találni. Vajon milyen is lehet egy olyan otthonban élni, ahol minden keletkező hulladékot újrahasznosítunk? Elképzelted már, hogy a kanapé PET-palackból, a konyhapult használt elemekből vagy éppen a zuhanyfüggöny nejlon zacskóból készül? A lényeg, hogy bátran rugaszkodj el a realitás talajától és engedd szabadjára a fantáziád! Kreativitásodnak csak a képzelőerőd szabhat határt.

A pályázaton a TEIT-tagtelepülések iskoláinak diákjai vehetnek részt két korosztályban: 1-4. és 5-8. évfolyam. A pályamunkákat szabadon választott technikával (rajz, festés, kollázs stb.) A3 vagy A4 méretben lehet elkészíteni. Az elkészült pályamunkákat május 15-ig lefotózva vagy beszkennelve kérik megküldeni az [email protected] e-mail címre. Az e-mailben kérik, tüntessék fel az iskola és az alkotó nevét, az évfolyamot, valamint a plakát méretét és hogy milyen technikával készült!

Felhívják figyelmet, hogy a fenti személyes adatok kezeléséhez a szülői felügyeleti jogot gyakorló személy hozzájárulása szükséges. A vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a „Szülői hozzájáruló nyilatkozat a pályázati eljárás során benyújtott személyes adatok kezeléséhez” tárgyú dokumentumok az iskolák közreműködésével, elektronikus úton jutnak el a szülőkhöz. Kérik, hogy a szülői hozzájárulást kitöltve, eredeti aláírással ellátva juttassák el a társaság részére, a pályaművekkel együtt a fent megadott e-mail címre. Szülői hozzájáruló nyilatkozat hiányában a beérkező pályamunkákat érvénytelen pályázatként kezelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában