Teol.hu podcast

2023.05.31. 19:30

Eldobhatók-e a lelki terhek?

Főleg felnőttek voltak hallgatói, nézői dr. Mihalec Gábor párterapeuta sok képpel illusztrált előadásának kedden délután, a Mathias Corvinus Collegium szekszárdi képző központjában.

Szepesi László

Dr. Mihalec Gábor párterapeuta a Mathias Corvinus Collegium szekszárdi képző központjában

Fotó: Makovics Kornél

A szakember, aki Norvégiától Katarig, Angliától Oroszországig már sokaknak beszélt a jó házasság, barátság, együttélés titkairól, most Együtt biztonságban – eldobható lelki terhek? címmel tartott előadást. 

Arról, hogy a biztonsági érzetünket hogyan alapozhatjuk meg a mai, a korábbiaktól lényegesen eltérő időszakban. Mert napjainkban olyan időszakban érünk, amely ezer szálon kikezdi biztonságérzetüket. Először jött a járvány, hittük, ha vége lesz, minden megy a régi kerékvágás szerint.

De jött a háború, az energiaválság, és egyre inkább úgy érezzük, hogy sehol sem vagyunk biztonságban. Ahhoz, hogy a család biztonságban legyen, annak alapját elsősorban lelki értelemben kell megteremteni. 

Erről szól a teol.hu legújabb podcastje.

Korábbi beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában