Köszöntés

2023.05.25. 08:36

Boldog névnapot kívánunk Orbán nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Köszöntse fel névnapos ismerőseit!

Forrás: Shutterstock

Május huszonötödikén az Orbánok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Bársonyka, Bedő, Csatád, Madléna, Magda, Magdaléna, Magdolna, Urbána, Ervin, Márk, Márkus, Urbán, Egon, Gergő, Gerő, Zsófia, Gergely, György nevű ismerőseiket is.

Orbán eredete: latin eredetű; jelentése: városi, finom, művelt, udvarias ember. Orbán jelentése: Az Orbán név érzékeny személyiség kialakulását segíti. Kedveli a csendes tevékenységeket, melyeket egyedül végezhet. Gyorsan dolgozik, de csak akkor, ha nagyon érdekli az, amivel éppen foglalkozik.

Ugyanakkor, ha valamiben egyhangúságot vél felfedezni, akkor az érdeklődése alábbhagy. Ez sokszor vezet ahhoz, hogy a megkezdett dolgokat félbehagyja. Békére és biztonságra vágyik. Mivel elképzelései gyakran túlságosan idealisták, nem egyszer előfordul, hogy csalódás éri, és ilyenkor fájó magányt érez.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában