Köszöntés

2023.05.15. 14:27

Boldog névnapot kívánunk Szonja és Zsófia nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk! (illusztráció, Shutterstock)

Május tizenötödikén a Szonják és Zsófiák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Dionízia, Döniz, Fürtike, Médea, Upor, Izóra, Izsák, Konstancia, Rupert, Ruperta, Izidor, Cézár, János nevű ismerőseiket is.

Szonja eredete: a Zsófia orosz becézőjének németes formája. Szonja jelentése: A Szonja a Szófia orosz becézőjéből önállósult. A Szófia görög eredetű, jelentése: bölcsesség.

Zsófia eredete: görög eredetű; jelentése: bölcsesség. Zsófia jelentése: A Zsófia rendkívül gyors, éles eszű, találékony gondolkodású személyiség lehet. Elemző készségére jellemző, hogy az élet misztériumának tényszerű megértésére törekszik. Szereti befejezni, aminek nekilátott anélkül, hogy közben mások zavarnák. Kedveli a rendet maga körül, és az életében minden tekintetben, igyekszik rendet tartani. Komolyan veszi az életet, és mivel nagyon érzékeny, ezért sokszor mély fájdalmat él meg.
Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában