Köszöntés

2023.06.09. 16:16

Boldog névnapot kívánunk Félix nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Köszöntse fel névnapos ismerőseit!

Forrás: Shutterstock

Június kilencedikén a Félix ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Annabella, Diána, Előd, Enciána, Farkas, Feliciána, Kolombusz, Morgan, Primusz, Annamária, Felicián, Lúcia, Pelágia, Pelágiusz, Perjámos, Piramusz, Ludovika, Bódog nevű ismerőseiket is.

Félix eredete: latin eredetű; jelentése: boldog.

Félix jelentése: A Félix név gazdag képzelettel ajándékozza meg viselőjét. Sok jó ötlete van, egy problémás helyzetből könnyen meglátja a kiutat, vagy pillanatokon belül felismeri azt a helyzetet, amikor könnyen pénzhez juthat. Nem a munkában látja az érvényesülés lehetőségét. Érzelmileg és gondolkodásában is a későn érő típusba tartozik.

Mindig minden változik körülötte, ez vágyai, céljai változását tükrözi, de ez a folytonos változás és változtatás megvonja tőle az elégedettség megnyugtató érzését. Alapvetően eléggé keményfejű, van mégis a környezetében egy-két ember, akikre hallgat. Furcsa, hogy gyakran pontosan ezek az emberek vezetik félre.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában