Férfinap

2023.06.06. 12:57

Tangás lányok a teremtés koronáinak

Márciusi nagyszabású nőnapi ünnepségük után, az egyenjogúság jegyében június első hétvégéjén férfinapot rendezett a tolnai Vándorló Szépkorúak Baráti Köre.

S. K.

A háremhölgyek változatos módon kényeztették Őfelségét

Ez utóbbi rendezvény kevésbé volt ünnepélyes, inkább a pajzán mókázás jellemezte. Az esemény a baráti kör vezetőjének Festetich utcai háza előtt zajlott, ami a civil szervezet több programjának, így például a lecsófesztiválnak is biztosított már helyszínt.

A férfinapon mintegy hetvenen vettek részt, az eseményen tiszteletét tette Appelshoffer Ágnes polgármester és Berta Zoltán alpolgármester is. A vándorlók erre az alkalomra birkát főztek, és rengeteg süteményt sütöttek. A programról a tagság gondoskodott, Mayer Márton köszöntőt, Izsák Károlyné Juliska néni verset mondott, fellépett a baráti kör öröm ének csoportja, és pikáns anekdoták is elhangzottak.

Forrás: Földi István

A vándorló asszonyok emellett egy meglepetés műsorral is készültek: egyszer csak háremhölgyek jelentek meg végtelen hódolatuk jeléül a jelenlevő „dicső lovagok” vállára palástot terítve, és trónra ültetve, legyezőkkel, hastánccal és ölbe üléssel kényeztetve „Őfelsége Nagy Fehér”-t, Zsinka Jánost, a vándorlók vezetőjét.

A háremhölgyek „madámja”, Rühl Gizella szóban is nagyrabecsüléséről biztosította a teremtés koronáit, akik egyebek mellett a család és a háztartás minden gondját is leveszik a nők válláról, mint az köztudott.

A férfiak a háremhölgyek mellett tangás lányokat is kaptak ajándékba, akik ezúttal egy-egy erotikusan felöltöztetett, karcsú Emese ásványvíz palack képében jelenítődtek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában