Köszöntés

2023.09.27. 06:56

Boldog névnapot a Adalberteknek!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot!

Forrás: Shutterstock

Szeptember huszonhetedikén az Adalbertek ünneplik névnapjukat, de ezen a napon köszönthetik még Damos, Demeter, Demjén, Florentin, Damján, Florencia, Florentina, Kósa, Kozima, Kozma, Mirabella, Döme, Dömötör, Karola, Adolf, Károly, Krisztián, Karolina, Vince nevű ismerőseiket is.

Adalbert eredete: germán eredetű; jelentése: nemes fény; fénylő nemesség. Adalbert jelentése: Az Adalbert név okos, a művészetekre igen fogékony személyiség kialakulását támogatja. A szépség minden minősége iránt rendkívül nyitott, ezek személyére ösztönző hatással vannak. Ilyenkor alkotókészsége nem ismer határokat. Nagyon érzékeny, ezért nagyon gyorsan reagál a külvilág minden eseményére. Erős önkontrollra van szüksége, hogy ne vigye túlzásba a féltékenységet. Érzékenységének eredménye az is, hogy sokkal többet érez az élet történéseiből, mint amit ki tud fejezni, vagy teljessségében meg tud érteni. A misztérium iránti fogékonysága nyitottá teszi a vallással, illetve az okkultizmussal szemben.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában