Köszöntés

2024.06.13. 11:11

Boldog névnapot kívánunk Antal, Anett nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (Forrás: kedveslapok.hu)

Június tizenharmadikán az Anettek, Antalok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Anetta, Anton, Netta, Anikó, Anita, Antigoné, Grácia, Klétus, Tóbiás, Anna, Antónia nevű ismerőseiket is.

Az Anett név eredete: az Anna önállósult, francia becézője. Az Anett név éles eszű, jó üzleti meglátásokkal megáldott személyiség kialakulását segíti. Fontos számára a család és az otthon melege. Szüksége van a nyugalomra, amit az otthon biztonsága és szeretteik jelenléte sugároz számukra. Ha valamit elvállalnak, akkor a legjobb tudásuk szerint végzik a feladatukat, és nem hagyják félbe a munkát szinte soha. Név jelentése: kellem, báj.

Az Antal név eredete: latin eredetű, az Antonius nemzetségnévből. Az Antal név elemzése: segítőkész ember, szeret adni és kapni is. Nagy az elfogadó képessége, környezetében élők számíthatnak segítségére és támogatására. Név jelentése: fejedelem, herceg, elöljáró.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában