tündérszépek 2020

2019.09.17. 20:00

Elkezdtük a fotózást: így lesz egy szép lányból igazi Tündérszép!

Javában tart a Tündérszépek második szériája, készülnek a lányokról a profi fotók. Aki még nem jelentkezett, mielőbb tegye meg, mert amellett, hogy értékes nyeremények találnak gazdára, a legcsinosabb hölgyek egy televíziós show-műsorban országos ismertségre is szert tehetnek. 

Tolnai Népújság

Ha gyakran mondják, hogy csinos vagy, számos bókot kapsz, akkor itt a helyed a Tündérszépek versenyében. A legszebbekre – az országos ismertség mellett – közel tízmillió forint értékben várnak nyeremények: modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások.

Annak is érdemes jelentkeznie, akiről még soha nem készültek profi képek, hiszen most a Tolnai Népújság fotósa elkészíti ezeket egy rendkívül exkluzív helyen, a Hotel Meropsban. Már maga a fotózás is bepillantást enged a modellek világába. Természetesen saját portfólióval is lehet nevezni. A huszonhárom éves, szekszárdi Bors Flóra Anna, a tizennyolc éves, koppányszántói Márkus Alexa Lea, a huszonnégy éves, dombóvári Nagy Fruzsina, a tizennyolc éves, tamási Horváth Ágnes, a huszonnyolc éves, szedresi Gárdai Zsófia és a tizenkilenc éves, madocsai Tarczal Mónika például már megtette az első lépést a modellkarrier felé. (Őket már korábban bemutattuk, cikkeinket ITT és ITT találja meg.)

Mónika portfólióját ma készítette el Mártonfai Dénes fotósunk. A csinos fiatal hölgy már a Tündérszépek előző versenyén, annak fotózásán is részt vett, azért is indult újra, mert nagyon jó élményeket szerzett. Mint elmondta, ez alkalommal már jobban tudta, hogy mire számíthat, mit kell majd csinálnia, hogyan kell mozognia, részben ez, részben pedig a gyönyörű helyszín is hozzájárult ahhoz, hogy most még jobban érezte magát a fotózás során.

Jelentkezz!

A Tündérszépek-versenyre Tolna megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a tizenhatodik életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a harmincadik élet­évüket.

A megyei és regionális előválogatókból a szakmai zsűri által kiválasztott három versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát négy hölgy – jut tovább a döntőbe. Aki tehát úgy érzi, nem elég széles az ismeretségi köre ahhoz, hogy eljuthasson a felkészítőtáborba és a show-műsorral egybekötött döntőbe, annak sem kell aggódnia, hiszen ezúttal szakmai zsűri választja ki az első három továbbjutót, a közönség pedig további egy lányt segíthet hozzá a következő fordulóba kerüléshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában