hittanosok tábora

2018.07.21. 13:00

Játék, tánc és imádság egyaránt szerepelt a programban

Mauthner Ilona

Fotó: Beküldött kép

A helyi református gyülekezet udvara adott helyet egy hétig a Csillagok Isten tervében elnevezésű, hittanos napközis tábornak, melyre száztízen jelentkeztek.

Ráczné Pető Ildikó táborvezető elmondta, négy csoportba sorolták a gyerekeket, akik vegyes életkorúak (az óvodás kortól a nyolcadikos általános iskolásig) voltak. A jelentkezők többsége helybeli volt, de csatlakoztak a fővárosból is, illetve azok a városi gyerekek, akik Dunaszentgyörgyön nyaraltak, a nagyszülőknél.

Délelőttönként a bibliai témájú beszélgetések, tanítások mellett számtalan programot is szerveztek, így jutott idő kézműves-foglalkozásokra, sok-sok játékra, vetélkedőkre, zenés-táncos műsorokra, a helyi tűzoltók jóvoltából volt habfürdő és vizes játékok is. Mindemellett számtalan emléket gyűjtöttek.

Az utolsó napon családi napot tartottak, ahová a szülőket is várták, együtt étkeztek, imádkoztak és játszottak, este pedig a paksi református gyülekezet zenekara adott műsort. A táborvezető elmondta, hálásak a dunaszentgyörgyi gyülekezetnek a sok segítségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában