tündérszépek 2020

2019.09.16. 16:20

Ők is egy lépéssel közelebb kerültek a modellkarrierhez

Javában tart a Tündérszépek második szériája, továbbra is várjuk a lányok jelentkezését Tolna megyéből. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

TEOL

Már javában tart a Tündérszépek szépségverseny előválogatása: a beküldött fotók alapján a szakmai zsűri dönti el, hogy kiket hív be a tízmillió forintos összdíjazású verseny megyei fordulóját megelőző fotózásra.

Mint arról korábban már beszámoltunk, elindult a Tündérszépek új sorozata, értékes nyereményekkel, felkészítő táborral. Januárban, az országos döntőn pedig az is kiderül, Tolna megye adhatja-e az ország következő Tündérszépét. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! A legszebbek értékes nyereményekkel gazdagodnak!

Legutóbb bemutattunk három jelentkezőt, és máris itt a következő hármas, ők is megtették az első lépést az értékes nyeremények, és talán egy modellkarrier felé:

Gárdai Zsófia
Nagy Fruzsina
Horváth Ágnes

Ha úgy érzed, hogy ezek között a lányok között van a helyed a Tündérszépek szépségversenyen, még nem késő jelentkezni.

Profi fotósunk ingyenes, teljes portfólió-anyagot készít a versenyzőkről, de saját portfólióval is lehet nevezni.

Fontos tudni, hogy idén a megyei fordulóból a szakmai zsűri három, a közönség pedig egy hölgyet juttat tovább, valamint hogy a jelentkezőknek már érdemes figyelnie a mailfiókjukat, hiszen hamarosan érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra, ahogyan többen már meg is kapták ezeket a leveleket, rövidesen megkezdődik tehát a fotózás.

A Tündérszépek versenyre Tolna megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

A legszebbekre közel 10 millió forint értékben várnak nyeremények: modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában