Vélem-én

3 éve
Szekszárd egykori nevezetessége a Sió Csárda. A hasznosítás gátja, hogy az épületet műemlékké nyilvánították.
3 éve
Kedves ismerősöm nem találja a helyét mióta megszűnt a munkaköre, s elküldték onnan ahol a legszebb éveit jóformán az ifjúságát töltötte.
3 éve
Történelmi kudarc - hirdeti a sportnapilap internetes oldala. A két, még talpon álló magyar futballcsapat is kizúgott a második számú európai labdarúgó kupa selejtezőjéből.
4 éve
Még jól emlékszem a rendszerváltás utáni első időkre, amikor emberek ezreinek – országos szinten százezreinek – kellett megismerkednie a munkanélküliség fogalmával, és persze a tartalmával is.
4 éve
Az USA-ban sokan gondolják úgy: léteznek gyíkemberek, akik emberi alakot öltve próbálják meg átvenni a hatalmat a Földön.
4 éve
Megalázó ez az egész helyzet, úgy ahogy van. Mélyen elgondolkodik az ember a hazai jövedelmi viszonyokon, s azon, hogy mit vagy kit tekint értéknek illetve értékesnek az állam és mit a társadalom.
4 éve
Akkor még nem tudtam a latin nevét (Datura stramonium), csak azt, hogy egy kellemetlen szagú, mondhatni büdös valamivel állok szemben.
4 éve
Élelmes nép az orosz is. A múlt heti cseljabinszki „csillaghullás” után pár nappal egyesek már állítólagos meteoritdarabokat árulnak, jó pénzért.
4 éve
Az egész világot lázban tartotta - legalábbis egy ideig - az a hír, mely szerint a legújabb marsjármű egy különleges tárgyat talált a planétán.
4 éve
Ilyen finom paradicsomot talán még sosem ettem. Lugas F1 típusú, folytonos növekedésű hibrid, ami a fuzáriumos tőhervadásnak és a dohány mozaikvírus fertőzésnek is ellenáll (hoppá!).

Legolvasottabb

1
Őrizetbe vették a rendőrök a halálos baleset okozóját
2
Halálos baleset Fácánkert közelében
3
Baleset miatt félpályán halad a forgalom Bonyhád és Hidas között
4
Szekszárdon mutogatta a nemi szervét a lányoknak
5
Súlyos vonatbaleset történt Várdomb és Bátaszék között
Munkaebéd
A NOB elnökével tárgyalt Orbán Viktor
Áradnak a folyók / 12 perce
Tízezreket evakuálnak Japánban a heves esőzések miatt
Halálesetről, sérülésről nem tudnak a hatóságok.
Gyász
MEGEMLÉKEZÉS KESERŰ MARGIT halálának 10. évfordulójára "Csak az idő múlik, feledni nem lehet, örökké őrizzük emlékedet." Szerető családod
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BARINA FERENCNÉ szül. Jósz Katalin tolnai lakos 89 éves korában elhunyt. Temetése 2017. július 24-én, hétfőn 11 órakor lesz a tolnai temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Kosárlabda / 1 órája
Japán ellen folytathatják Gereben Líviáék a remek szereplést
TEOL, Fotó: fiba.com
Vizes vb – úszás / 1 órája
Hosszú legjobb idővel elődöntős, Kapás, Késely és a férfi gyorsváltó döntős
Valahol Afrikában / 2 órája
A nem várt fürdővendég (videó)
Biztos menetelés / 2 órája
Magyar győzelem a női röplabda World Grand Prixen
Illegális bevándorlás / 2 órája
A földközi-tengeri menekültútvonal lezárása mellett állt ki az osztrák külügyminiszter
Őrült spanyolok / 4 órája
Puhára esnek a gólyalábas táncosok (képek és videó)