munkaerő

2018.08.03. 15:30

Nyílt napot tartott a Photel Zrt.

Dinamikusan fejlődő, ügyfélkapcsolati megoldásokat kínáló cégcsoport a Photel Zrt. Szekszárdon tavalyelőtt nyitotta meg call centerét az Arany János utcában, ahol jelenleg mintegy ötven operátor munkatárs dolgozik hat különböző projekten.

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

A munkaerőpiaci kihívások a cégcsoportot is érintik. Időről időre új ötletekre van szükség a megfelelő munkavállalók megtalálásához. Ennek a törekvésnek a jegyében tegnap – a Munkaügyi Központ segítségével szervezett csoportos tájékoztató után – a Photel nyílt napot tartott Kieszné Huszár Dóra site manager kalauzolásával. A résztvevőket Némedi Ágnes, a megyei kormányhivatal főosztályvezető-helyettese, valamint Andrássy Attila Csaba, Szekszárd Járás Foglalkoztatási Osztály foglalkoztatási szakügyintézője is köszöntötte. A közel húsz érdeklődő nyugtázhatta a munkakörülményeket, betekinthetett a telefonos operátorok tevékenységébe, és kérdéseket tehetett fel az állással kapcsolatban. A nyílt nap kedvező fogadtatásának bizonyítékaként többen az önéletrajzukat is átadták a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!