Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft.

2022.01.03. 15:43

Biztonságos működés a pandémia alatt is

TN

Megjelent a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. 2021. decemberi Elektronikus Hírlevele. A hírlevél vezető cikkében dr. Kereki Ferenc, az RHK Kft. ügyvezető igazgatója értékelte az elmúlt évet, illetve beszámolt az idei fontosabb terveikről is. 

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. életében tulajdonképpen az a hír, ha nincs hír, tehát ha normál üzemvitel folyik a bátaapáti telephelyeken – ezzel a felütéssel kezdődik a terjedelmes írás. 


– A személyes létünkön túlmutatóan a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. életét tekintve is jó néhány új döntést kényszerített ki a pandémia, melyek helyessége beigazolódott, hiszen súlyos lefolyású megbetegedés nem történt társaságunknál – mutatott rá dr. Kereki Ferenc. 


Bevezettek számos egészségügyi óvintézkedést, illetve fertőtlenítő anyagokat rendszeresítettek, és az oltakozási kedv is kimagasló volta cégnél. Így a nukleáris biztonság és az üzemeltetés feltételeinek megtartása az év során zökkenőmentesen zajlott – ismerteti a közlemény. A hírlevélre a cég honlapján (rhk.hu) fel lehet iratkozni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!