PR-cikk

2022.04.10. 23:59

Kedvező áron Piaggio haszonjárművek a KB Autoteam-től

Piaggio haszonjárművek magyarországi bevezetése történt meg az év elején a hazai autópiacon. Az importőr Grand Automotive CE Kft. Piaggio értékesítési pontjai közül, az egyik Kiskunhalason, a KB Autoteam Keceli út 19-23. szám alatti telephelyén érhető el. A Piaggio-k megtekinthetők és már megvásárolhatók.

Hirdetés

Az olasz márka több mint 130 éves múltra tekint vissza. A haszonjármű szegmensben 70 éve kezdődött a gyártás. Ma már több mint 100 országban van jelen a Piaggio. A számos jó tulajdonsággal rendelkező kishaszonjármű Olaszországban nagy számban elterjedt és a világ más országaiban is kedvelt.

A Magyarországon elérhető Piaggio Porter NP6 praktikussága, variálhatósága szinte végtelen. A világszerte ismert és kedvelt márka a „city truck” kategória uralkodójaként 1400 féle változatot kínál környezetbarát, benzines LPG és CNG vegyes használatú motorokkal. A Piaggio haszonjárművek kimagaslóan versenyképes üzemeltetési költségeivel hódít a világban.

Forrás: KB Autoteam

A négykerekű Porter NP6 környezetbarát hajtáslánccal rendelkezik, az egyik nagy előnye a járművek halk működésében, ami különösen kedveltté teszi a lakóövezetekben végzendő szállítási feladatok terén. A szűkebb terekben jól használható, sokfunkciós választékkal rendelkező, jól terhelhető Piaggio kedvező árával is meggyőzte a piacot. A hazai haszonjármű márkákkal összehasonlításban milliós nagyságrendű különbség mutatkozik a Piaggio-k javára.

A Piaggio modelleket Magyarország déli régióiban a Kiskunhalason található KB Autoteam Kft. Piaggio Márkakereskedés forgalmazza. A 25 éves múltra visszatekintő kiskunhalasi autókereskedés telephelyén lévő modellkollekció megtekinthető és kipróbálható! Tesztvideónk ide kattintva tekinthető meg! A Piaggio haszonjárművekről az érdeklődők további információkért, árajánlatért forduljanak a KB Autoteam Kft. értékesítő munkatársaihoz!

Elérhetőségek:

KB Autoteam Kft. Piaggio Márkakereskedés
6400 Kiskunhalas, Keceli úr 19-23. 
Telefon +36 77 422 596
www.kbautoteam.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!