PeMaC Kábeltechnika Kft.

2022.08.12. 00:00

„Nálunk mindenki számít!”

A PeMaC változatos feladatokkal, előrelépési lehetőséggel, ingyenes buszjáratokkal, egészséges és tiszta gyári környezettel, stabil vállalati háttérrel, valamint két műszakos munkarenddel várja a leendő kábelgyártó operátorokat csapatába. A próbamunka és a próbafeladat sikeres teljesítése, valamint a könnyű és gyors betanulás után precizitásra, jó kézügyeségre és szorgalomra van csupán szükség ahhoz, hogy a későbbiekben a jó teljesítményt is jutalmazzák.

Hirdetés

Fotó: Turos Balazs

A PeMaC Kábeltechnika Kft. 2009-ben kezdte meg gyártótevékenységét Bonyhád-Majoson, 2014-ben költöztek át Nagymányokra az osztrák H&S Kabeltechnik GmbH leányvállalataként. Főtevékenységük a kábelkonfekcionálás, mellyel elsősorban a megújuló energiaforrások piacát szolgálják ki, ezen belül pedig a fűtéstechnológiai ipar számára, azaz fatüzelésű és pellet tüzelésű kazánokba gyártanak kábelkötegeket.

PeMaC Kábeltechnika Kft.

A kábelgyártáshoz kisebb részt gépi, de elsősorban precíz kézi munkaerőre van szükség a Tolna megyei nagyvállalatnál. 300 főből álló gyártósori operátoraik gondoskosnak arról, hogy az a 200-250 vevő, akiket a PeMaC kiszolgál, mindig időben, a kért mennyiséghez, kifogástalan minőségben jussanak hozzá. Osztrák anyacéggel a hátuk mögött stabil munkalehetőséget biztosítanak minden kollégájuknak, sőt a kábelgyártó operátorok csapatát jelenleg tovább bővítenék még minimum 40-50 fővel.

A kábelgyártó operátorok modern és biztonságos gépekkel dolgoznak 

7000 m2-es üzemcsarnokuk tiszta, rendezett és klimatizált, kollégáik a modern és biztonsági géppark használata mellett családias légkörben végezhetik munkájukat. A gyártási részlegen tevékenykedő kábelgyártó operátorok hétfőtől péntekig két műszakban dolgoznak. Nem terhelik őket kötelező hétvégi munkanappal, de ha szeretnének egy kis pluszt hazavinni, akkor mindig van lehetőségük szombat délelőtt is munkába állni.

Tolna megye egyik legjelentősebb munkaadójaként ingyenes buszjáratokat indít környékbeli dolgozóik számára, tehát senkit ne gátoljon a jelentkezésben, ha nem helybéli. Egy-egy településen több megálló is található, biztosítva ezzel a dolgozók még kényelmesebb munkábajárását. További tájékoztatásra a kábelgyártó operátor munkakör kapcsán az [email protected] címen vagy a +36 74 550 031-es telefonszámon van lehetőség.

Forrás: Turos Balazs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!