Szponzorált tartalom

2022.09.21. 14:31

Állásbörzék: lehetőség a személyes találkozásra

Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. A társaság karrierportálján minden fontos információt közzétesz, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során.

Hirdetés

Paks II. standja a pécsi Pollack Expón (Fotó: Paks II. Atomerőmű Zrt.)

Napjainkban online formában egyre több mindent el lehet intézni, de bizonyos helyzetekben a személyes kapcsolatfelvétel sok olyan impulzussal szolgál, ami hozzájárul a sikerhez. A személyes találkozás érdekében vesz részt a Paks II. Zrt. az egyetemek és egyéb szervezetek állásbörzéin – természetesen emellett az álláslehetőségekre vonatkozó minden információ megtalálható a cég karrierportálján is.

Az állásbörzék kiváló lehetőséget nyújtanak azoknak, akik pályájuk elején igyekeznek meghatározni karrierútjukat vagy pályamódosításra készülnek, de kiváló lehetőség a cégeknek is. Egy-egy ilyen seregszemlén alkalom adódik arra, hogy a Paks II. Zrt. munkatársai beszéljenek az új blokkok létesítésénekjelentőségéről, a cég által biztosított – a visszajelzések alapján – vonzó feltételekről, válaszoljanak a felmerülő kérdésekre, eloszlassák az esetleges kétségeket Gyakori fenntartás például az, hogy paksi, tehát nem nagyvárosi álláslehetőségről van szó, de a társaság munkatársainak tájékoztatása nyomán az érdeklődők kétségei hamar szertefoszlanak.

Ennek oka, hogy egyrészt Paks az ország közepén van, csupán bő egy órányira a fővárostól, másrészt a jellemző az, hogy a kollégák rövid időn belül a paksi letelepedés mellett döntenek. A Paks II. Zrt.-hez érkeztek már fiatalok – és persze komoly szakmai tapasztalattal rendelkezők is – az ország minden szegletéből. Paks, ahogy mondani szokták, kisváros nagy lehetőségekkel, a kényelmes, nyugodt élethez minden megtalálható. Nem beszélve arról, hogy egy olyan projekthez hívnak új kollégákat, amely az ország energiabiztonságát hivatott szolgálni A nukleáris iparra ugyanakkor jellemző, hogy aki leteszi mellette a voksát, tartósan elköteleződik, mert kiszámítható, hosszú távú karrierlehetőséget biztosít. A személyes találkozások során a társaság munkavállalói rendszeresen kiemelik: egy atomerőmű építésében részt venni, ahhoz csak egy kicsivel is hozzájárulni, nagyon nemes feladat és szép kihívás.

A Paks II. Zrt. az elmúlt évekhez hasonlóan idén ősszel is több állásbörzén megjelenik majd. 2019 óta saját, egyedi tervezésű, exkluzív standján várja az új atomerőművi blokkok építésével megbízott cég az érdeklődőket. Az őszi menetrend már összeállt. Az első állomás 2022. szeptember 21-22-én a budapesti Jobverse, amelynek elődjén, az online térben rendezett JOB4ME-n is részt vett a Paks II. Zrt. Kereshetik az érdeklődők a Paks II. standot október 4-én, az Óbudai Egyetem, október 11-12-én a Műegyetem állásbörzéjén, november 16-án pedig a pécsi Mi a pálya? 2022 műszaki pályaválasztó fesztiválon is. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában