Pályázat

2022.09.11. 09:30

Fiatal pályakezdőket támogat a város

Fiatal, szakképzett pályakezdők letelepedését támogatja Paks városa, amelyre pályázatot hirdetett meg az önkormányzat képviselő-testületének Humánpolitikai Bizottsága. 

Ábrahám-Gazsó Rita

Illusztráció: Shutterstock

A pályázat egyszeri, pénzintézet útján felhasználható, vissza nem térítendő helyi támogatást nyújt lakás, családi ház, illetve építési telek vásárlására vagy lakás, családi ház építésére. A támogatásra pályázhat, aki a 40. életévét még nem töltötte be, munkahelye jelenleg Pakson van, és pályázatához a kért dokumentumokat hiánytalanul csatolja. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a bizottság a bírálat során előnyben részesítheti azon pályázókat, akik első saját tulajdonú ingatlant vásárolnak vagy építenek. 

A pályázatot a jelentkezőknek formanyomtatványon kell benyújtaniuk, amely beszerezhető személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal intézményfenntartó csoportjánál, vagy letölthető a www.paks.hu honlapról. A pályázatot szeptember 28-án 16 óráig személyesen a polgármesteri hivatalban vagy postai úton lehet benyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!