Baleset

2017.08.28. 13:10

Jelentős anyagi kár keletkezett

Az elmúlt 24 órában négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Tolna megyében.

Teol.hu

Egy személygépkocsi közlekedett 2017. augusztus 27-én 20 óra 25 perckor Bonyhád irányából a 6-os számú főút felé, a Hidasi vasútállomás irányába, amikor a mellékútról egy kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a 6-os számú főúton, Bonyhád felől Hidas irányába szabályosan közlekedő személygépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset során egy személy könnyű sérülést szenvedett, valamint jelentős anyagi kár keletkezett. A baleset körülményeit a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hatalmas anyagi kár keletkezett Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Tolna megye rendőrei ezen kívül még egy könnyű sérüléses, valamint két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

A balesetek bekövetkezésének gyakori oka az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása. A balesetek megelőzésének leghatékonyabb módja, ha a közlekedők betartják a szabályokat és mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekednek.

Balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a TEOL.hu!

Címkék#balesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!