lopás

2017.09.01. 13:00

Lopott, majd balesetet szenvedett

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a bátaszéki férfit, aki gyógynövényes készítményeket lopott egy mőcsényi háztól.

Teol.hu

A Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gyógynövényes készítményeket lopott Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy mőcsényi nő tett feljelentést a rendőrségen, mert ismeretlen elkövető 2017. augusztus 25. és augusztus 28. között a házuk nyitott folyosójáról különböző házi készítésű gyógynövényes olajakat, valamint tinktúrákat lopott el. Az összesen 33 liter készítmény értéke 400 ezer forint.

A baleset során az üvegek összetörtek Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható 25 éves bátaszéki férfit, aki a lopást követően személygépkocsijával a közelben balesetet szenvedett. A baleset során a lopott üvegek összetörtek, azokból csak egy maradt épségben. A rendőrök megmaradt készítményt lefoglalták, majd a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított a cselekményt beismerte, vallomásában elmondta, hogy nem tudta, hogy valójában mit is tartalmaznak az üvegek. A férfi az eljárásban szabadlábon védekezhet.

Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!