nyílt nap

2018.01.25. 15:30

Információk első kézből

A személyes benyomások megszerzésére kiváló lehetőség.

Balázs László, fotó: Makovics Kornél

Középiskolás diákok, szülők egyik nagy dilemmája a továbbtanulással kapcsolatos. A nyílt napok azért jöttek létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. A rendezvényeken az intézmények jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a különböző képzésekről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, ösztöndíjakról, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

A PTE KPVK ma rendezte meg második nyílt napját. A Rákóczi utcai campuson bemutatkoztak az intézetek. A megjelentek tájékoztatást kaptak az Erasmus ösztöndíjprogramról, az Illyés Gyula Szakkollégium lehetőségeiről, E-learning  képzésekről, a HÖK eseményeiről.

Életpálya tanácsadás és pályaorientációs grafológiai tanácsadás is szerepelt a délelőtt kínálatában.

A Kar-Túra keretében bemutatták a kart és a Gyakorlóiskolát. Vállalkozó szelleműeknek kínálták a „Kutass, hogy kijuss!” szabadulószobát, amelyben a játékosoknak az egyetemi élettel kapcsolatos rejtvényeket, logikai feladványokat kellett megoldaniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!