felsőoktatási workshop

2018.01.16. 12:20

Interneten közvetítik a felvételi programot

Hanol Erzsébet

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” – ezzel a szlogennel hirdette meg a Diákhitel Központ kétnapos, interneten követhető felsőoktatási workshopját, amelynek stratégiai partnerei az Oktatási Hivatal és a Tempus Közalapítvány.

Az esemény előadói beszélnek az érettségi vizsgákról, a felvételi eljárásról, a diplomás pályakezdők elhelyezkedési esélyeiről, a sikerszakmákról, illetve a külföldi ösztöndíj-lehetőségekről. Lesz szó a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási kérdéseiről, míg a döntéshozatal lelki útvesztőiről pszichológus és egyetemi hallgató beszél majd.

A workshophoz a legnépszerűbb hazai egyetemek is csatlakoztak, melyek az interneten egyedi microsite-okon mutatkoznak be.

Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők, és a www.felvetelizz.hu oldalon online chat formájában a nézők kérdéseket tehetnek fel az előadóknak, akik élőben meg is válaszolják azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!