KIRA

2017.10.21. 16:35

Police-ra most már csak jó dolgok várhatnak

Néhány napja családba költözhetett az a kiskutya, amelyet nemrég állatbarát rendőrök mentettek meg és juttattak el a Kira Völgységi Kutyamentő Egyesülethez.

TEOL

Gazdára talált Police, akit néhány hónappal ezelőtt két állatbarát bonyhádi rendőr mentett meg a biztos haláltól Mórágy közelében – tette közzé a Kira Völgységi Kutyamentő Egyesület a jó hírt. Az esetről korábban beszámoltunk oldalunkon is. A kiskutya kiérdemelte, hogy jó helye legyen, mert eddig leélt öt hónapja a küzdelemről szólt.

Több betegséggel is megküzdött a kis Police (beküldött kép)

„Küzdött hogy valaki észrevegye, amikor utolsó erejével kimászott a gazból egy forgalmas út szélére, küzdött az előrehaladott bőrbetegséggel, aminek következtében foltokban hullott ki a szőre, küzdött a nyirokcsomó gyulladással, és az egyik legfélelmetesebb betegséggel a parvóval is. Egy igazi kis túlélő, aki sosem adta fel.

Most már nagyon jó helye van (beküldött kép)

Most végre családba költözhetett, és szívből reméljük, hogy ezennel vége a küzdelmeknek, innen kezdve már csak és kizárólag jó dolgok történnek majd vele! Hiszen annyit küzdött, annyit reménykedett, és akkora hittel és kitartással élte eddigi kis életét, hogy az csodálatra méltó! Ebben a kis, alig 4 kilogrammos apróságban egy óriás ereje van!” – írják az egyesület közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!