Viharkárok

2017.07.24. 17:56

Nagy károkat okozott a mai felhőszakadás a megyében

Kidőlt fák eltávolításához, vízszivattyúzáshoz kérnek segítséget az egységektől.

TEOL

FRISSÍTVE!

21.45 Az áramszolgáltató szakemberei elhárították a hibát, így újra van áram Dunaföldváron és Németkéren.

17.52 Ötszáz fogyasztói helyen szünetel az áramszolgáltatás Dunaföldváron és Németkéren. Az áramszolgáltató szakemberei már a hiba elhárításán dolgoznak.

16.38 Tolna megye több településén okozott gondot a heves zivatar és felhőszakadás miatt megváltozott időjárás. A megye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóitól kidőlt fák eltávolításához, vízzel telítődött pincék és lakások szivattyúzásához kérnek segítséget a lakók.

  • A nagydorogi Gábor Áron telepen egy ötméteres fa dőlt egy autóra, a paksi hivatásos tűzoltók megkezdték a veszélyessé vált növény eltávolítását.
  • Tamásiban, a Tölgyfa utcában egy szuterénben áll a víz félméteres magasságban, a helyi önkormányzati tűzoltók szivattyúznak.
  • Bikácsnál, Vajta és Nagydorog között fa dőlt egy vonat elé, a sárbogárdi hivatásos tűzoltók csak gyalogosan tudják megközelíteni a pontos helyszínt.
  • A németkéri Széchenyi utcában bedőlt egy családi ház kéménye, a tető egy részét is beszakította. A paksi hivatásos tűzoltók fóliával fedik be a beázás ellen a tetőt.

  • A nagyszékelyi Szabadság téren áll a víz, a házakat veszélyezteti.
  • A paksi Bajcsy-Zsilinszky utcában a vihar leszakította a telefonvezetéket, a város tűzoltói eltávolítják azt.
  • Györén, a Rákóczi Ferenc utcában kidőlt egy távközlési oszlop, ide a bonyhádi tűzoltók indultak el.
  • Az egységek folyamatosan számolják fel a károkat. Amint befejezték a munkát az egyik helyszínen, azonnal indulnak tovább a következő káreseményhez – tette közzé a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

    Borítóképünk illusztráció.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában