Segíts a rendőrségnek!

2018.08.30. 11:20

Rögzítette a biztonsági kamera a két betörőt

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri a lakosság segítségét egy nagymányoki telephelyre betörő két férfi kézrekerítésében.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettesek ellen, akik 2018. augusztus 23-án éjfél körül Nagymányokon – az Iparos úton – egy gazdasági társaság telephelyére betörtek.

Az ismeretlen elkövetőkről kamerafelvételek is készültek. Az egyik férfi a bűncselekmény elkövetésekor kék színű farmernadrágot, sötétzöld pulóvert és fekete (piros talpú) sportcipőt viselt valamint szürke-fekete hátizsákot hordott. A másik elkövető fekete melegítőnadrágot, fekete-fehér színű – piros kapucnis – pulóvert és fekete-fehér tornacipőt viselt, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fénykép- és videofelvételeken lévő elkövetőket felismeri, keresse fel a Bonyhádi Rendőrkapitányságot, hívja a +36 74 550 950-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, valamint a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában