rendőrségi hírek

2019.02.08. 10:05

A legforgalmasabb és balesetveszélyes részekre kiemelt figyelmet fordítottak

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Ellenőrzést tartottak a megyeszékhelyen február 6-án a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai. Kiemelt figyelmet fordítottak Szekszárd legforgalmasabb és balesetveszélyes útszakaszain a legjellemzőbb közlekedési szabálysértések elkövetőire – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság.

Elsősorban az úttesten szabálytalanul átkelő gyalogosokra koncentráltak. Figyelmeztették őket arra, hogy a szabálytalan helyen – 50 méterre a gyalogos átkelőhelytől – történő átkelés mennyire balesetveszélyes. A járművezetők esetében a forgalomellenőrzők a tilos jelzésen áthaladást, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a kézben tartott mobiltelefon használatát ellenőrizték.

A nap folyamán több tucat járművezetőt és gyalogost ellenőriztek a rendőrök. A legtöbb esetben figyelmeztették a szabálytalankodókat, voltak azonban olyanok is, akikkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában