rendőrségi hírek

2019.07.11. 10:00

Kábítószer-eladással és -fogyasztással gyanúsítják

A dombóvári rendőrök egy kaposszekcsői férfit gyanúsítanak kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével, és több személy ellen indítottak eljárást kábítószer birtoklása miatt.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Dombóvári Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás 2019. január 22-én, mert gyanú volt arra, hogy a városban többen is kábítószert fogyasztanak, melyet huzamosabb ideje egy kaposszekcsői férfitól vásárolnak.

Fotó: TMRFK

Az eljárás során kiderült, hogy mind a kaposszekcsői férfi, mind az érintett fiatalok fogyasztottak marihuánát röviddel a rendőri ellenőrzést megelőzően. Az ügyben a napokban a drogot árusító férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Eddig további négy személyt – három férfit és egy nőt – kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítottak meg a dombóvári nyomozók.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán folytatják – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában