rendőrségi hírek

2020.01.24. 08:45

Hamis pénzzel fizetett a dohányboltban

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 30 éves helyi nővel szemben folytattak pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Az egyik szekszárdi dohánybolt eladója tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 23-án délután, mert egy nő az üzletben a boltos véleménye szerint hamis pénzzel fizetett. A helyszíni intézkedés során a rendőrök az üzletben az akkor még hamisnak hitt bankjegyet lefoglalták. Az ügyben büntetőeljárást indítottak pénzhamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A kirendelt szakértő megállapította, hogy a húszezres valóban hamis. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt azt a 30 éves szekszárdi nőt, aki a boltban a hamis pénzzel vásárolt.

Fotó: TMRFK
A szekszárdi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában